Παγκύπριο Συνέδριο Νεφρολογίας 2024

Ημερομηνία: 11-12 Μαΐου 2024
Τοποθεσία: Mediterranean Beach Resort, Λεμεσός

Άνοιξαν οι εγγραφές!

📍H Νεφρολογική Εταιρεία Κύπρου διοργανώνει το Παγκύπριο Συνέδριο Νεφρολογίας 2024, στις 11-12 Μαΐου 2024 στο Mediterranean Beach Hotel στη Λεμεσό.

👩‍🏫Το πρόγραμμα του συνεδρίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως την αντιμετώπιση της χρόνιας νεφρικής νόσου, οξείες, χρόνιες αλλά και κληρονομικές σπειραματικές παθήσεις καθώς επίσης και συζήτηση των προβλημάτων που χαρακτηρίζουν την μετάβαση παιδιατρικών ασθενών κατά την ενηλικίωση, ενώ για πρώτη φορά φέτος περιλαμβάνεται στο επιστημονικό πρόγραμμα η γωνιά του νεαρού νεφρολόγου.

🤝Το συνέδριο έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, το οποίο και μοριοδοτεί με 8 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME). Πραγματοποιείται με τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών (Τομέας Νοσηλευτικής Νεφρολογίας) ο οποίος θα το μοριοδοτήσει με Διεθνείς Μονάδες Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης, και με τη στήριξη της Παγκύπριας Οργάνωσης Νεφροπαθών και του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών.

✍️Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά μέχρι και τις 8/04 στην ιστοσελίδα του συνεδρίου https://cubix.com.cy/cra2024

Μοιραστείτε την εκδήλωση

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest