Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος

Δρ Νίκος Μιτσίδης

MBChB, MRCP UK (Neph), PGDip MedEd (Dist), PhD

Ο Δρ Μιτσίδης είναι Λέκτορας Νεφρολογίας και Γενικής Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στην Νεφρολογία και την Γενική Παθολογία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν τον επαναπατρισμό του εργάστηκε σαν ειδικός νεφρολόγος στα νοσοκομεία Salford Royal NHS Foundation Trust and at the University Hospitals of Derby και Burton NHS Foundation Trust. Κατέχει διδακτορικό τίτλο από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και μεταπτυχιακό δίπλωμα κλινικής εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο Edge Hill. Τα κλινικά και ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη Χρόνια Νεφρική Νόσο – συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης της νόσου, της ενεργού εμπλοκής των ασθενών και της από κοινού λήψης αποφάσεων – καθώς και στην αιμοκάθαρση και την αιμοδιαδιήθηση.


Αντιπρόεδρος

Δρ Λάκης Γιουκκάς

MD

Ο Δρ Γιουκκάς είναι ο διευθυντής της Νεφρολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Dote Debrecen της Ουγγαρίας και ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του στη νεφρολογία στη νεφρολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Debrecen στην Ουγγαρία. Τα κλινικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη Χρόνια Νεφρική Νόσο, συμπεριλαμβανομένης και της καρδιαγγειακής νόσου και το καρδιονεφρικό σύνδρομο.


Γραμματέας

Δρ Αντρέας Κουρουκλάρης

MD

Ο Δρ Κουρουκλάρης είναι απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην νεφρολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται σαν ειδικός νεφρολογος στο Αρεταίειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία, Κύπρος.


Ταμίας

Δρ Μιχάλης Σπαρτάλης

MD, PhD

Ο Δρ Σπαρτάλης εργάζεται αυτή την στιγμή ως ειδικός νεφρολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Ελλάδα και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στην νεφρολογία από την νεφρολογική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το 2023 ολοκλήρωσε με άριστα την διδακτορική του διατριβή στην ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Στο παρελθόν εργάστηκε ως ειδικός νεφρολόγος σε μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στην Κατερίνη στην Ελλάδα και μετά τον επαναπατρισμό του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Είναι υπεύθυνος τόσο για ασθενείς σε χρόνια αιμοκάθαρση, όσο και για τους ασθενείς σε περιτοναϊκή κάθαρση. Τα κλινικά και ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην συνεχή περιτοναϊκή κάθαρση και στα σπειραματικά νοσήματα.


Μέλος

Δρ Παύλος Γεωργίου

MD

Ο Δρ Γεωργίου ειναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Πατρών. Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του  στη Νεφρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και απόκτηση τίτλου ειδικοτητας από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Ιατρικής Ειδικότητας στην Αθήνα. Από το 2015 έως το 2020 εργάσθηκε ως ειδικός νεφρολογος στο Γενικό Νοσοκομείο Παφου ενώ από το 2020 έως και της παρούσης εργάζεται ως υπεύθυνος της ιδιωτικής μονάδας αιμοκάθαρσης STGBC Paphos Dialysis Unit.


Μέλος

Δρ Θέμις Χριστοφή

MD

Η Δρ Χριστοφή είναι ειδικός νεφρολόγος στην νεφρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Comenius University της Μπρατισλάβας στη Σλοβακία και απέκτησε τίτλο ειδικότητας στην νεφρολογία κατόπιν περιόδου εξειδίκευσης στο Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, στο Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και στο Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.